Keszthely Városi Strand

A Városi Strand az aktív pihenés, és egyben a nyugodt feltöltődés helyszíne.

Szigetfürdő a keszthelyiek számára emblematikus pihenési, találkozási helyszín az 1800-as évek végétől. 35000 m2 napozófelülettel, és 12 vendéglátóhellyel rendelkezik.

A Balaton egyik legnagyobb vízi élményparkja itt található, a Keszthelyi Vízipark, ami 1870 m2-en kínál felejthetetlen élményeket kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

További infók a vízi élményparkról: https://www.facebook.com/keszthelyivizipark/

Csúszdánk felújításra került, gyorsabb, kanyargósabb lett, csúszás után a Balaton vizébe csobbanunk.

Itt működik a Kajak-kenu Pont, ahol Paksy Tímea többszörös világ- és Európa bajnok kajakos vezetésével létrejött Keszthelyi Vízisport Egyesület kölcsönzője, ahol túrakajak, kenu és SUP bérlés mellett világbajnok oktatásban lehet részünk. Információk a Vízisport Egyesület kölcsönzőjéről (a városi strand végénél, a Viviera Beach és a röplabdapálya mögött): https://www.facebook.com/keszthelyivizisportegyesulet/

A Balaton alakú medence ingyenesen látogatható.

Homokos sportpályák, játszóterek, vízi játékok élményei gazdagítják az aktívan pihenni vágyókat.

A nyár folyamán animátorok foglalkoznak a gyermekekkel. Sportpályáink, és játszótereink teljes homokcserén estek át, így biztonságosan használhatóak.

Strandunk homokos, az északi és déli végén található öblökben. A vízbejutást a középső szakaszon több lépcső szolgálja. Létrejött egy vízen ringó, úszó, finom fa felülettel burkolt napozóstég a középső partszakasz mellett.

A biztonságos strandolást megfelelő számú vízi mentővel biztosítjuk, valamint mentőorvos áll rendelkezésre.

A déli pénztárunk környezetében ingyenesen parkolhatnak látogatóink.

Városi Strand – 2023. árlista

Képgaléria a Városi Strandról

Keresés