Új hirdetések

on .

Hirdetés

A VÜZ Nonprofit Kft. értékesítésre meghirdeti a keszthelyi Libás Strandon található 94 m2 alapterületű üzlethelyiségét, 98 m2 terasszal. Az üzlet önálló helyrajzi számmal, főmérőkkel rendelkezik.

Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címem, illetve +36 83 515330-as telefonszámon lehetséges.

 

 

 

Hirdetés

 

A VÜZ Nonprofit Kft. a Keszthelyi Városi Strandon található üzlethelyiségeire bérlőt vagy egyéb hasznosítási lehetőségre, vállalkozót keres. Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címem, illetve +36 30 436 2963 telefonszámon lehetséges.

A VÜZ Nonprofit Kft. értékesítésre, illetve bérbeadásra meghirdeti a keszthelyi északi iparterületen, a Csapás út 15. szám alatt található közművesített ingatlanát. Érdeklődni a molnar.mihaly@khvuz.hu e-mail címem, illetve +36 30 436 2957 telefonszámon lehetséges.

 

 

A VÜZ Nonprofit Kft. a Keszthelyi Városi Piacon található 23 m2 alapterületű, kereskedelmi célú üzlethelyiségére bérlőt keres. Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címem, illetve +36 30 300 8031 telefonszámon lehetséges.